Védnökké válás

 1. Kérjük, olvassa el a „KŐBE VÉSETT HAZASZERETET – Legyen betűje Széchenyi szobrán!” védnökségi program leírását!

 2. Amennyiben egyetért céljainkkal és támogatni kívánja megújítási programunkat, jelentkezzen védnöknek, töltse ki a jelentkezési panelt:
  VÉDNÖK LESZEK

  • adja meg adatait,
  • az adatok megadásakor jelölje meg ott, ahol erre lehetőség van, hogy az ön által megadott adat publikus-e vagy sem (a többi adat nem publikus),
  • nevezze meg azt az összeget, amelyet véglegesen át kíván adni a program céljainak megvalósítására,
  • írja meg gondolatait, megjegyzéseit, amelyeket a megújítási program honlapján nyilvánosságra szeretne hozni a programmal kapcsolatosan.
 3. Utalja el a Rajkai Takaréknál vezetett 59500351-11115672 számú, a „Soproni Széchenyi-szobor megújítására” elnevezésű számlára a jelentkezési panelben Ön által megnevezett pénzösszeget a program támogatása céljából.

 4. Amennyiben az Ön által számunkra véglegesen átadott pénzösszeg megérkezik számlánkra, e-mailben értesítjük. Ezzel egy időben az Ön által „publikus adat”- ként megjelölt adatai megjelennek a megújítási program honlapján a „Védnökök listája” menüpontban.

 5. Későbbiekben erre az e-mailcímre küldjük a programmal kapcsolatos friss információkat, aktualitásokat, illetve tájékoztatást az avatási ünnepségről.

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse munkatársunkat a „Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségek segítségével!